Preskoči do vsebine
Zmaga Brina Vovka Petrovskega na 1. OT za člane do 21 let

Zmaga Brina Vovka Petrovskega na 1. OT za člane do 21 let

Mlajši kadeti (letniki 2009 in mlajši) ter mlajši člani (letniki 2001 in mlajši) so v nedeljo, 30.1.2022, nastopili v Rakeku na 1. odprtem turnirju sezone 2021/2022. V konkurenci 59 mlajših kadetov in 31 mlajših članov je nastopilo skupno tudi 10 igralcev NTK Savinja.

Bine Žličar NTK Savinja

Prav vseh deset igralcev je bilo uspešnih v predtekmovalnih skupinah in so se tako uvrstili v glavni del tekmovanja. Med mlajšimi kadeti so 17. - 32. mesto osvojili Jaka Krajnc, Bine Žličar in Tiber Turnšek Kovač. Še nekoliko uspešnejši je bil Aljaž Brezovnik, ki se je uvrstil na 9. - 16. mesto. Vse do četrtfinala pa je tokrat uspelo priti Aleksu Koželju, ki si je tako razdelil končno 5. - 8. mesto.

Jaka Krajnc

Po odličnih predstavah igralcev NTK Savinja v predtekmovalnih skupinah sta med mlajšimi člani 9. - 16. mesto osvojila Domen Hohnjec in Brin Kunstelj, v četrtfinalu pa sta tekmovanje zaključila Matic Čopar in Dejan Jovanović, ki sta si tako delila 5. - 8. mesto. Za oba sta bila usodna prvoligaška igralca Rok Trtnik (Mengeš) in Filip Kolle (Vesna).

Brin Kunstelj Filip Kolle

Še en izjemen rezultat v letošnji sezoni pa je uspel 15-letnemu Brinu Vovku Petrovskemu. Po zmagah na 1. OT za mladince, 1. TOP-u za mladince in  2. skupini TOP-a za člane, si je tokrat konkurenco pokoril tudi med člani do 21 let. V Rakeku je po vrsti premagal Matea Ilića (3:0), Alexa Aritonovića (3:0), Aljaža Fortuno (3:0), Nina Šegulo (4:0), Miha Podobnika (4:2), v polfinalu je bil s 4:0 boljši od Mihaela Kocijančiča, v finalu pa še s 4:2 od Roka Trtnika.

Brin Vovk Petrovski Miha Podobnik

S tem je dosegel tudi prvo turnirsko zmago med mlajšimi člani za NTK Savinja. Po zmagah med mlajšimi kadeti (Ana Leskošek), kadeti (Matic Čopar), mladinci (Brin Vovk Petrovski) in mlajšimi člani (Brin Vovk Petrovski) sedaj igralcem NTK Savinja manjka turnirska zmaga le še v konkurenci članov.

Podelitev U21 Brin Vovk Petrovski

Starejše objave
Novejše objave
Back to top

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

Nakupuj