Preskoči do vsebine

Tečaj namiznega tenisa

NTK Savinja 2020

NAVDIHUJOČE, UČLJIVO IN ZABAVNO!

Tečaj namiznega tenisa je naš lastni program, namenjen predstavitvi namiznega tenisa mladim na zabaven, privlačen in navdihujoč način. Z izvajanjem tečajev namiznega tenisa že vrsto let sodelujemo z osnovnimi šolami po vsej regiji. Mladi športniki se lahko tako z namiznim tenisom srečajo že v svoji osnovni šoli. Doslej smo z našimi zabavnimi predstavitvami in tečaji namiznega tenisa navduševali že preko 5.000 otrok na 18 različnih lokacijah po Savinjski in Šaleški dolini.

Tečaj namiznega tenisa

ODLIČEN ŠPORT ZA MLADE

Verjamemo, da je športno udejstvovanje pomemben del otrokovega razvoja. Kot izobraženi in priznani voditelji namiznega tenisa smo razvili programe za uživanje in hkratno učenje namiznega tenisa za otroke različnih starosti. Otroci se bodo skozi vrsto različnih vaj na tečaju naučili osnovnih veščin, potrebnih za uživanje ob igranju namiznega tenisa:

● forehand udarec
● backhand udarec
● servis
● pravila igranja namiznoteniške tekme

Začetniki namizni tenis NTK Savinja

ŠPORTAJMO SKUPAJ

Ob obiskovanju tečaja namiznega tenisa bodo otroci športno aktivni, se družili, razvijali zelo pomembno vidno-motorično usklajenost ter koordinacijo (eye-hand coordination) in se na splošno imeli lepo. Ukvarjanje z namiznim tenisom je hkrati odličen način kako v trenutnih časih otroka odmakniti od vseprisotnih videoiger in družabnih medijev. Vsak trening bo sestavljen iz štirih različnih sklopov:

● ogrevalne igre
● spretnostne vaje izven mize
● učenje NT prvin za mizo
● zabavne igre

Loparji namizni tenis

ZELO ZABAVNO BO!

Otroke in njihove starše bo naša ekipa toplo sprejela. V klubu se zavedamo, da otroci niso pomanjšani odrasli, niti niso sredstvo za doseganje neizpolnjenih ambicij nekoga drugega. Zaradi tega bo vsak trening strokovno sestavljen glede na starost igralcev. Poudarek naših tečajev namiznega tenisa je na ZABAVI otrok. Le tako bo po našem mnenju otrok resnično vzljubil namizni tenis in šport nasploh!

Trening namizni tenis

DODATNE INFORMACIJE

Pred prvim obiskom treninga nas prosim kontaktirajte oz. izpolnite spletni obrazec za prijavo na tečaj namiznega tenisa.

Naši tečaji so prilagojeni za osnovnošolske otroke. Če želite dodatne informacije glede tečajev namiznega tenisa, se lahko obrnete na info@ntksavinja.

Izvedbo tečajev namiznega tenisa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.

  • Celje, Velenje, Mozirje, Luče, Braslovče, Tabor, Trje
Back to top

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

Nakupuj