Preskoči do vsebine

Dobrodošli v naš svet

Savinjska dolina

USTANOVITEV NTK SAVINJA

Začetek naše zgodbe sega v leto 2014, ko je skupina petih namiznoteniških navdušencev prišla do spoznanja, da prelepa Savinjska dolina potrebuje pravi namiznoteniški klub.

NAŠA POT

Kot je pogosto pri uspešnih zgodbah, smo se tudi mi na začetku spopadali z mnogimi izzivi. Kljub temu smo z ljubeznijo do športa, notranjo motivacijo in trdim delom uspešno prispeli do današnje točke.

Do točke, ko ima NTK Savinja prvoligaško ekipo, trikratni naziv Naj ekipe leta v Zg. Savinjski dolini, sedemkratne ekipne državne prvake, slovenske članske reprezentante in največjo bazo redno vadečih igralcev v Sloveniji.

Tu smo za vas

Na naši poti smo se srečali z več tisoč namiznoteniškimi navdušenci. Skozi leta so nam velikokrat postavljali podobna vprašanja:

''Moj otrok obožuje namizni tenis. Kje v okolici bi zanj obstajala možnost vadbe?''

''Boste za naše otroke pripravili kakšen počitniški trening kamp?''

''Kje bi lahko dobil primeren lopar za moje znanje igranja namiznega tenisa?''

''Moj sosed je kupil nov lopar in me po dolgih letih prvič premagal. Kdaj in kje se lahko dogovorimo za individualni trening, da me naučite neubranljivega servisa?''

Klubski turnir NTK Savinja

KLUBSKO VODILO VSE OD USTANOVITVE KLUBA OSTAJA ENAKO

''Delajte s srcem in ne bojte se biti drugačni.''

Čeprav nismo imeli neomejene količine miz in čeprav neubranljivi servisi vsaj v tem delu sveta ne obstajajo, smo s klubskim vodilom v mislih namiznoteniškim navdušencem želeli priskočiti na pomoč.

Tako smo za njih in za vas pripravili namiznoteniško spletno stran s spletno trgovino. Verjamemo, da boste tukaj lahko našli odgovore na vsa namiznoteniška vprašanja.

Back to top

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

Nakupuj