Preskoči do vsebine

Rekreativna vadba

Rekreacija Griže NTK Savinja

NAMIZNI TENIS ZA VSE GENERACIJE

Namizni tenis je eden od najmnožičnejših športov nasploh, saj je ocenjeno, da ga po svetu igra preko 300 milijonov ljudi. Eden od glavnih razlogov za takšno popularnost je dejstvo, da je primeren in hkrati koristen šport za vse starostne skupine.

Poleg ostalih pozitivnih učinkov za zdravje posameznika je npr. dokazano, da redno ukvarjanje z namiznim tenisom zavira pojav Alzheimerjeve bolezni. Prav tako blagodejno vpliva na tiste, ki se s to boleznijo že spopadajo.

STROKOVNO VODENI TRENINGI

V klubu se zavedamo, da je namizni tenis tudi pri nas zelo popularen šport, da ima veliko domov svojo namiznoteniško mizo, da je veliko odraslih oseb v svoji mladosti igralo namizni tenis v šolah, v garažah, pod nadstreški ali pa kar pod senikom.

S tem v mislih želimo tudi odraslim navdušencem omogočiti vodeno vadbo namiznega tenisa v lokalnem okolju. Naši strokovno vodeni treningi so primerni tako za prekaljene samouke, ki želijo izpiliti tehniko udarcev in še izboljšati svoje servise, kot tudi za začetnike, ki se z namiznim tenisom šele spoznavajo.

Športni center JG Šešče NTK Savinja

REKREATIVNA VADBA NTK SAVINJA

Treningi za rekreativne igralce pod našim okriljem trenutno potekajo ob petkih od 18.00 do 19.30 v OŠ Petrovče.

Po dogovoru izvajamo tudi individualne treninge za rekreativne igralce v Športnem centru JG v Šeščah pri Preboldu, kjer se lahko trener še intenzivneje posveti učenju pravilne tehnike udarcev pri posamezniku.

Back to top

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

Nakupuj