Preskoči do vsebine

1. SNTL - NTK Savinja : NTK Kema Puconci, Luče, 30. 3. 2024, 17:00

V četrtem krogu 2. SNTL še četrta zmaga in četrti poraz za ekipo NTK Savinja II.

V četrtem krogu 2. SNTL še četrta zmaga in četrti poraz za ekipo NTK Savinja II.

2. EKIPA - 2. SNTL 

PPK RAKEK : NTK SAVINJA II. = 5:2

Druga klubska ekipa NTK Savinja II. se je v 4. krogu 2. SNTL odpravila na gostovanje na Rakek in v Izolo. V dopoldanski tekmi proti ekipi PPK Rakek je odlično predstavo prikazal Matic Čopar, ki je zanesljivo dobil obe svoji tekmi proti Luku Stražišarju in Žigu Urbancu. Kljub temu to ni zadostovalo za končno ekipno zmago, saj sta bila Dejan Jovanović in Oskar Rosc tokrat neuspešna v svojih tekmah proti domačinom iz Rakeka, ki so s končno zmago s 5:2 potrdili odlično formo ter upravičili 1. mesto na lestvici 2. SNTL.

Matic Čopar Savinja Rakek

NTK ARRIGONI IZOLA : NTK SAVINJA II. = 4:5 

Popoldanska tekma proti lanskemu prvoligašu iz Izole, NTK Arrigoni, je bila prava paša za oči za namiznoteniške navdušence. Že v prvem krogu treh tekem je Dejan Jovanović uspel v zmago preobrniti tekmo proti Igorju Novelu, kjer je izgubljal že z 2:0 v setih. Zmago s 3:1 proti Simonu Franku je nato dosegel Matic Čopar, za domačine pa je bil uspešen Erik Paulin, ki je s 3:0 premagal Oskarja Rosca. V drugem krogu treh tekem je bil Matic s 3:0 zanesljiv proti Novelu, četrto zmago za Savinjčane je dosegel Oskar Rosc, ki je s 3:1 premagal Franka, za goste pa je 2. zmago dosegel Erik Paulin, ki je bil s 3:0 uspešnejši od Dejana Jovanovića. Tako je po šestih odigranih tekmah rezultat kazal 4:2 za goste iz Savinjske, s čimer so se gostje že lahko nadejali presenečenja. Pot do tega je bila trnova, saj je najprej domačin Erik Paulin s 3:1 premagal Čoparja in tako dosegel še svojo 3. zmago dneva, s 3:0 pa je bil nato od Jovanovića uspešnejši Simon Frank. Tako je o zmagovalcu odločala 9. tekma med Igorjem Novelom in Oskarjem Roscem. Oskar je kljub zaostanku z 1:2 v nizih uspel ohraniti mirno kri in obrniti potek tekme v svojo korist ter zmagati odločilno 9. tekmo s 3:2 ter tako priigrati svoji ekipi nov par točk.

NTK Savinja 2

S to zmago s 5:4 je druga ekipa NTK Savinja II. prišla do svoje 4 zmage na 8 tekmah 2. SNTL, kar jih trenutno uvršča na 6. mesto v drugoligaški konkurenci. Fantje se bodo v zadnjem krogu jesenskega dela pomerili proti ekipi NTS Mengeš II. (Mengeš, 11. 12. 2021)

Starejše objave
Novejše objave
Zapri (esc)

NTK Savinja novice in ugodnosti

Si želite biti na tekočem z ugodnostmi in novostmi v NTK Savinja?

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Išči

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna
Nakupuj