Preskoči do vsebine
Klubski tretjeligaški derbi in nove izkušnje za mlade igralce

Klubski tretjeligaški derbi in nove izkušnje za mlade igralce

3. EKIPA - 3. SNTL

NTK METLIKA : NTK SAVINJA III. = 0:5

Tretja klubska ekipa v postavi Domen Hohnjec, Miha Fatur in Brin Kunstelj, je v 4. krogu 3. slovenske namiznoteniške lige gostovala na Dolenjskem in Metliškem, pri tamkajšnjima ekipama NTK Krka Novo mesto II. in NTK Metlika. V dopoldanski tekmi proti ekipi NTK Metlika so Savinjčani dosegli zanesljivo zmago s 5:0, kjer so izgubili le en set. Po dve zmagi sta dosegla Domen Hohnjec in Brin Kunstelj, eno zmago pa je zabeležil Miha Fatur. 

NTK KRKA II. : NTK SAVINJA III. = 0:5 

Tudi v popoldanski tekmi proti ekipi NTK Krka II., so igralci tretje ekipe NTK Savinja upravičili vlogo favoritov in dvoboj dobili z enakim rezultatom 5:0. Tudi v tem ekipnem dvoboju sta po dve zmagi prispevala Domen Hohnjec in Brin Kunstelj, eno pa je dodal še Miha Fatur.

NTK Savinja III

NTK SAVINJA III. : NTK SAVINJA IV.  = 5:0

V Lučah sta na vnaprej odigrani tekmi 6. kroga 3. SNTL poti prekrižali klubski ekipi NTK Savinja III. in NTK Savinja IV. Klubski ligaški derbi je kljub zmagi tretje ekipe s 5:0 prinesel obilico napetosti in borbe med klubskimi soigralci, saj so se kar trije dvoboji odločili šele v odločilnem 5. setu. Po dve zmagi za tokratne domačine, ekipo NTK Savinja III., sta dosegla Miha Fatur in Domen Hohnjec, eno pa je h končnemu uspehu prispeval tudi Brin Kunstelj.

NTK SAVINJA III. : ŠD VRHNIKA = 3:5

Na zaostali tekmi 3. kroga 3. SNTL je v goste v Luče prišla ekipa ŠD Vrhnika. Izkušeni gostje so bili tokrat pretrd oreh za domačine, saj so zmagali s končnim rezultatom 5:3. Za domačine je 3 zmage prispeval Domen Hohnjec,  za goste pa sta bila po dvakrat uspešna Matic Kaiser in Drago Torkar, eno zmago pa je dodal še Uroš Cerar. Domačini so kljub porazu prikazali všečno in borbeno predstavo, ki je zagotovo motivacija za nadaljnje delo mladih igralcev NTK Savinja.

Ekipa NTK Savinja III. trenutno na lestvici 3. SNTL s sedmimi zmagami in dvema porazoma zaseda 3. mesto. Zadnji dve tekmi jesenskega dela fante čakata 4.11.2021, ko v goste v Luče prihaja ekipa NTK Škofja Loka in vodilna ter neporažena ekipa 3. SNTL, NTK Logatec.

Klubski derbi NTK Savinja

4. EKIPA - 3. SNTL

NTK KRKA II. : NTK SAVINJA IV. = 5:2

Četrta ekipa NTK Savinja je v 4. krogu 3. SNTL prav tako gostovala na Metliškem in Dolenjskem, ekipo pa so tokrat sestavljali: Tomaž Pertovt, Gašper Srebočan Čebela, Tej Zupanec in Nejc Zavasnik.

V dopoldanski tekmi proti ekipi NTK Krka II. so fantje izgubili z rezultatom 5:2. Za Savinjčane sta po eno zmago prispevala Gašper Srebočan Čebela in Nejc Zavasnik, za goste pa je bil trikrat uspešen Benjamin Bečirević.

NTK METLIKA : NTK SAVINJA IV. = 4:5

V popoldanskem dvoboju proti ekipi NTK Metlika so mladi klubski fantje prikazali odlično predstavo in z rezultatom 5:4 dosegli drugo zmago sezone. Za goste je tokrat eno zmago prispeval Gašper Srebočan Čebela, dva dvoboja pa sta zmagala Nejc Zavasnik in Tomaž Pertovt, ki je bil uspešen v 9. odločilni tekmi ekipnega dvoboja. S takšnimi tekmami in tesnimi zmagami klubski igralci pridobivajo dragocene izkušnje na članskem nivoju igranja, ki bodo zagotovo zelo koristne za njihov nadaljnji športni razvoj. 

Z dvema zmagama na dosedanjih devetih tekmah v 3. SNTL ekipa NTK Savinja IV. na lestvici trenutno zaseda 10. mesto med 12. ekipami. Do konca jesenskega dela prvenstva ekipo čakata še tekmi proti NTK Škofja Loka in NTK Logatec.

NTK Savinja 4

Starejše objave
Novejše objave
Back to top

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

Nakupuj