Preskoči do vsebine

1. SNTL - NTK Savinja : NTK Kema Puconci, Luče, 30. 3. 2024, 17:00

Priprave NTK Savinja

Uspešno zaključeni počitniški treningi!

V času zimskih šolskih počitnic (28. 2. 2022 - 4. 3. 2022) smo v Namiznoteniškem klubu Savinja v OŠ Griže ponovno organizirali počitniške treninge za mlade igralce. Treningi so potekali dvakrat dnevno, na ta način smo v le enem tednu pod streho uspeli spraviti kar 25 ur vadbe.

Počitniški treningi

Treningov se je tokrat udeležilo 30 igralcev, za strokovno vodstvo pa je skrbelo šest različnih trenerjev oz. sparing partnerjev: Jaka Golavšek, Patrik Rosc, Laura Goršič, Nace Janežič, Gorazd Štor in novopečeni slovenski državni podprvak, Tilen Cvetko. Poleg tehničnih namiznoteniških treningov smo dva treninga namenili tudi splošni fizični pripravi pod vodstvom trenerja Naceta.

Trening fizične priprave

Veseli nas, da kvaliteto naših treningov prepoznajo in cenijo tudi igralci drugih namiznoteniških klubov. Tudi tokrat so se nam namreč pridružili posamezniki iz različnih koncev Slovenije in skupaj z našimi igralci vadili z željo po še dodatnem napredovanju. Hkrati pa smo ponosni, da se v takšnih primerih sodelovanja še bolj pokaže, da šport združuje in ne razdvaja.

Tilen Cvetko počitniški treningi

Starejše objave
Novejše objave
Zapri (esc)

NTK Savinja novice in ugodnosti

Si želite biti na tekočem z ugodnostmi in novostmi v NTK Savinja?

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Išči

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna
Nakupuj