Preskoči do vsebine
Pričetek spomladanskega dela ligaškega tekmovanja

Pričetek spomladanskega dela ligaškega tekmovanja

Slovensko namiznoteniško ligaško tekmovanje se v letu 2022 nadaljuje s spomladanskim delom sezone 2021/2022. V soboto, 22. 1. 2022, so bile tako na delu že tri ekipe NTK Savinja v 2. SNTL in 3. SNTL, medtem ko je bila tekma 1. ekipe proti ekipi NTK Kema Puconci preložena na kasnejši datum.

Ligaške ekipe NTK Savinja

2. EKIPA - 2. SNTL

NTK PTUJ : NTK SAVINJA II. = 3 : 5

Druga klubska ekipa v postavi Matic Čopar, Dejan Jovanović in Oskar Rosc je v 6. krogu 2. SNTL najprej gostovala pri ekipi iz najstarejšega slovenskega mesta, NTK Ptuj. V razburljivi tekmi so igralci NTK Savinja dosegli še drugo zmago proti Ptujčanom v letošnji sezoni. Pri gostih je tokrat blestel Dejan Jovanović, ki je dosegel svojo prvo ''trico'' v 2. ligi, po eno zmago pa sta za Savinjčane prispevala še Matic Čopar in Oskar Rosc.

NTK TEMPO VELENJE : NTK SAVINJA II. = 5 : 2

V popoldanski tekmi proti sosednjemu klubu NTK Tempo Velenje so ''knapi'' iz Velenja upravičili vlogo favoritov in trenutno prvouvrščene ekipe 2. SNTL. Dosegli so namreč ekipno zmago s 5:2, za katero je bil najbolj zaslužen Miha Kljajić s tremi posamičnimi zmagami. Po eno zmago za drugo ekipo NTK Savinja sta dosegla Oskar Rosc in Dejan Jovanović.

S petimi zmagami in šestimi porazi si ekipa NTK Savinja II. trenutno deli 5. mesto v 2. slovenski namiznoteniški ligi.

2. SNTL NTK Savinja

3. EKIPA - 3. SNTL

NTK NTK SAVINJA III. : NTK GORICA = 3 : 5

Tretja klubska ekipa v postavi Domen Hohnjec, Miha Fatur in Brin Kunstelj je v 7. krogu 3. slovenske namiznoteniške lige v Lučah gostila ekipi NTK Gorica in NTK Vrtojba. Po tem, ko so Savinjčani Novogoričane zanesljivo premagali v Novi Gorici, so gostje tokrat v Luče prišli s svojo najmočnejšo ekipo. To se je poznalo tudi na končnem rezultatu, saj so bili gostje uspešnejši s 5:3. Za domačine so vsak po eno zmago prispevali vsi trije igralci, za goste pa je bil s tremi zmagami najuspešnejši Aleks Stepančič.

NTK NTK SAVINJA III. : NTK VRTOJBA = 5 : 2

V popoldanski tekmi proti ekipi NTK Vrtojba so igralci tretje ekipe NTK Savinja upravičili vlogo favoritov in dvoboj dobili z rezultatom 5:2. Tokrat je tri zmage prispeval Domen Hohnjec, po enkrat pa sta bila uspešna Brin Kunstelj in Miha Fatur.

Z 10 zmagami in 3 porazi ekipa NTK Savinja III. trenutno zaseda 3. mesto v 3. slovenski namiznoteniški ligi in je dve točki oddaljena od 2. mesta, ki ob koncu sezone vodi v dodatne kvalifikacije za 2. SNTL.

3. SNTL NTK Savinja

4. EKIPA - 3. SNTL

NTK SAVINJA IV. : NTK VRTOJBA = 5:2

Četrta ekipa NTK Savinja je v dopoldanski tekmi 7. kroga 3. SNTL v Lučah gostila NTK Vrtojba. Za to tekmo so ekipo NTK Savinja sestavljali: Gašper Srebočan Čebela, Aleks Koželj, Luka Pšenič in Rene Hedl. Domačini so se dobro upirali favoriziranim gostom, kljub temu pa morali priznati premoč s skupnim rezultatom 5:2. Ob tem so dve tekmi izgubili na 9 točki v zadnjem, 5. setu. Obe zmagi za Savinjčane je tokrat prispeval šele 12-letni Aleks Koželj, ki je s tem dosegel tudi svoji prvi zmagi v ligaškem tekmovanju NTZS. 

NTK SAVINJA IV. : NTK GORICA = 0 : 5

V popoldanskem dvoboju proti ekipi NTK Gorica so četrto ekipo kluba sestavljali Tomaž Pertovt, Jaka Gačnik Zupanc in Nejc Zavasnik. Izkušeni gostje iz Nove Gorice so tekmo sicer dobili z zanesljivih 5:0, kljub temu pa so mladi klubski igralci prikazali dobro igro na članskem nivoju. 

Z dvema zmagama in enajstimi porazi ekipa NTK Savinja IV. trenutno zaseda 11. mesto v 3. slovenski namiznoteniški ligi.

3. SNTL Aleks Koželj

Starejše objave
Novejše objave
Back to top

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

Nakupuj