Preskoči do vsebine
Pred nami je pravi ligaški praznik!

Pred nami je pravi ligaški praznik!

Namiznoteniško ligaško tekmovanje se počasi prevesa v zadnji del sezone. V soboto, 26. 2. 2022, bodo v Lučah imeli domače ligaške tekme vse štiri ekipe NTK Savinja.

1. EKIPA - 1. SNTL

NTK SAVINJA : NTK KRKA NOVO MESTO, Luče, 16:00

Prva klubska ekipa v postavi Jaka Golavšek, Patrik Rosc in Brin Vovk Petrovski bo po zmagah proti ŠD SU, NTK Muta in NTK Vesna ter porazu na Koroškem pri NTK Fužinar Interdiskont, v soboto igrala še 5. tekmo spomladanskega dela prvenstva. V goste v Luče prihajajo večkratni državni prvaki, ekipa NTK Krka Novo mesto.

Trenutno prva klubska ekipa NTK Savinja ob 9 zmagah na 13 tekmah 1. SNTL zaseda odlično 4. mesto med najboljšimi desetimi ekipami v državi.

2. EKIPA - 2. SNTL

NTK SAVINJA II : NTK KEMA PUCONCI II, Luče, 9:00

NTK SAVINJA II : NTK SOBOTA, Luče, 13:00

Druga klubska ekipa v postavi Oskar Rosc, Dejan Jovanović in Matic Čopar bo v prestavljenih tekmah 7. kroga 2. SNTL v Lučah gostila ekipi NTK Kema Puconci II in NTK Sobota.

V 2. SNTL fantje trenutno zasedajo šesto mesto s 5 zmagami in 7 porazi na 12 tekmah letošnje sezone.

Ligaška tekma NTK Savinja

3. EKIPA - 3. SNTL

NTK SAVINJA III : NTK B2 II, Luče, 10:00

NTK SAVINJA III : NTK B2 BENDL, Luče, 12:00

V soboto bo na delu tudi tretja klubska ekipa v postavi: Domen Hohnjec, Miha Fatur in Brin Kunstelj. Mladi klubski igralci se bodo pomerili z obema ligaškima ekipama kranjskega namiznoteniškega kluba B2.

Tudi tretja ekipa je tik pod vrhom svoje ligaške razpredelnice. V 3. SNTL si ob 12 zmagah in le 4 porazih trenutno deli tretje mesto in tako še ohranja možnosti za končno drugo mesto ter zagotovitev kvalifikacijskih dvobojev za vstop v 2. SNTL.

4. EKIPA - 3. SNTL

NTK SAVINJA III : NTK B2 BENDL, Luče, 10:00

NTK SAVINJA III : NTK B2 II, Luče, 12:00

Prav tako kot tretja, bo tudi četrta ekipa NTK Savinja v soboto odigrala ligaški tekmi proti ekipama NTK B2 BENDL in NTK B2 II. V dosedanjem poteku ligaške sezone je priložnost za nastope v ligaškem tekmovanju dobilo že 9 različnih igralcev četrte klubske ekipe.

Kljub temu, da je glavni klubski cilj četrte ekipe, da mladi igralci pridobivajo prepotrebne izkušnje, so fantje uspeli na 16 tekmah 3. SNTL zabeležiti tudi 3 ligaške zmage. Tako si trenutno delijo 10. mesto v 12-članski ligi.

4. ekipa NTK Savinja

Starejše objave
Novejše objave
Back to top

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

Nakupuj