Preskoči do vsebine
Jesenski namiznoteniški turnir - Luče, 7. 11. 2021

Jesenski namiznoteniški turnir - Luče, 7. 11. 2021

V nedeljo, 7. 11. 2021, je NTK Savinja v dvorani Športnega centra v Lučah organiziral Jesenski namiznoteniški turnir - VSI IGRAMO NAMIZNI TENIS. Turnir je bil namenjen tako za mlajše, kot tudi starejše namiznoteniške navdušence. Tako so se turnirja udeležili nadebudni mladi namiznotenisači iz različnih slovenskih klubov, kot tudi odrasli namiznoteniški igralci iz celotne Slovenije.

V Lučah se je v nedeljo zbralo kar 74 igralcev, ki so se med sabo pomerili v petih različnih kategorijah. Letniki 2011 in mlajši so igrali v kategoriji U10, letniki 2009 in 2010 so nastopili v kategoriji U12, letniki 2008 in starejši igralci pa so igrali v absolutni kategoriji, ki je bila razdeljena na tri jakostne skupine. Na takšen način so lahko vsi igralci imeli obilo enakovrednih tekem, katere lahko športnikom prinesejo največji napredek.

Jesenski turnir NTK Savinja Luče

V kategoriji U10 je končno 1. mesto zasedel igralec NTK Savinja, Tiber Turnšek Kovač, 2. mesto si je priigral Tai Bač iz NTK Fužinar Interdiskont, 3. mesto pa je osvojil njegov klubski soigralec, Žiga Abraham.

U10 NTK Savinja 

V kategoriji U12 je zmagovalec postal igralec ŠD Ljubno, Urban Janc. Drugo mesto je osvojil domačin Bine Žličar, 3. - 4. mesto pa sta si prav tako razdelila igralca NTK Savinja, Aljaž Brezovnik in Aleks Koželj. U12 NTK Savinja

V absolutni kategoriji je v 3. jakostni skupini končno 1. mesto osvojil igralec NTK Savinja, Lovro Šinkovec, ki je v razburljivem finalu s 3:2 premagal klubskega soigralca Luka Pšeniča. 3. - 4. mesto sta si razdelila Nina Mačič iz NTK Fužinar Interdiskont in Nejc Titan iz NTK Sobota.

Jesenski turnir NTK Savinja

V 2. jakostni skupini absolutne kategorije je zmagovalec postal igralec iz koroškega NTK Fužinar Interdiskont, Miha Homan. Drugo mesto je osvojil Gašper Srebočan Čebela (NTK Savinja), na najnižjo stopničko pa sta se ob delitvi 3. mesta povzpela Anej Svržnjak in Rene Hedl (oba NTK Savinja).

Absolutno B NTK Savinja 

V 1. jakostni skupini absolutne kategorije je zmagovalec postal prvoligaški igralec NTK Vesne, Filip Kolle. Drugo mesto je osvojil domač klubski igralec, Brin Vovk Petrovski, 3. mesto pa sta si razdelila domačin iz Luč, Matic Čopar (NTK Savinja) in Tadej Vodušek (NTK Tempo Velenje).
 Jesenski turnir NTK Savinja

Najboljši igralci v vseh kategorijah so ob koncu tekmovanja prejeli lepe pokale in praktične nagrade znamke andro. Nastopajoči so skozi celoten turnir kazali odlične predstave, se vse od najmlajšega do najstarejšega borili za zmage za namiznoteniškimi mizami ter ob koncu turnirja iz Luč zagotovo odšli s pozitivnim občutkom.

Pokali

Starejše objave
Novejše objave
Back to top

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

Nakupuj