Preskoči do vsebine

POLETNI KAMP PLANICA 2024 - več info in prijava

Spomladanski turnir NTK Savinja

Spomladanski turnir NTK Savinja

V nedeljo, 20. 3. 2022, je Namiznoteniški klub Savinja v prekrasni dvorani Športnega centra v Lučah organiziral Spomladanski turnir NTK Savinja. Po uspešni organizaciji Jesenskega in Božično-novoletnega turnirja je tako pod streho še eno tekmovanje, kjer so igralci vseh starosti pokazali svoje namiznoteniške veščine.

Spomladanski turnir

V Lučah se je tokrat na sončno nedeljo zbralo 72 tekmovalcev, ki so nastopili v šestih različnih kategorijah: začetniki, U10, U12 ter v treh kvalitetnih skupinah absolutne kategorije. Še posebej veseli dejstvo, da se je tudi tokrat med prijavljenimi znašlo nekaj mladih igralcev in igralk, za katere je bil to sploh prvi namiznoteniški turnir v življenju. Ob tem je bilo tokratno tekmovanje mednarodnega značaja, saj se je med prijavljenimi tekmovalci prvič znašel tudi Avstralec, Rob Chambers. 

Tekmovanje - Luče

Med igralci, ki so se z namiznim tenisom pobližje spoznali v aktualni sezoni 2021/2022 je 1. mesto osvojil Jaka Vetter (NTK Fužinar Interdiskont). Na stopničkah so mu družbo delali Kalin Julić Jorgakieski (ŽNTK Maribor) z 2. mestom ter Oskar Podkrižnik (NTK Savinja) in Anže Zupančič (ŽNTK Maribor) z delitvijo 3. - 4. mesta.

Podelitev - začetniki

V kategoriji letnikov 2012 in mlajših je v nedeljo tekmovanje brez izgubljenega seta na 1. mestu zaključil Žiga Abraham (NTK Fužinar Interdiskont). 2. mesto je osvojila Neli Koren (NTK Cirkovce), 3. - 4. mesto pa sta si delila igralca NTK Savinja Žak Žličar in David Marčeta.

Podelitev - U10 kategorija

Med igralci letnikov 2010 in 2011 so bili tokrat najuspešnejši domači igralci NTK Savinja. Zmagovalec je postal Bine Žličar, 2. mesto je osvojil Vid Semprimožnik, 3. mesto pa sta si razdelila Urban Zavasnik in Tiber Turnšek Kovač.

Podelitev - U12 kategorija

V absolutni kategoriji je nastopilo 59 igralcev, ki so bili glede na pretekle rezultate razdeljeni v tri kvalitetne skupine. V C (tretji) skupini je 1. mesto osvojil Anej Svržnjak (NTK Savinja) pred Nino Mačič (NTK Fužinar Interdiskont). Na najnižji stopnički sta tekmovanje končala Bine Žličar in Urban Zavasnik (oba NTK Savinja).

Podelitev - absolutna kategorija C

V B skupini je prvo mesto zasedel Aleks Koren (NTK Cirkovce), ki je bil v finalu uspešnejši od Gašperja Srebočana Čebele (NTK Savinja). V polfinalu sta tekmovanje zaključila Miha Fatur (NTK Savinja) in Nejc Titan (NTK Sobota).

Podelitev - absolutna kategorija B

V najmočnejši A skupini si je 1. mesto priigral domači prvoligaški igralec Brin Vovk Petrovski, ki je v ponovitvi finala z Božično-novoletnega turnirja premagal Darka Jamška (NTK Fužinar Interdiskont). Tretje mesto sta si razdelila Domen Hohnjec (NTK Savinja) in Andrej Godec (NTK Fužinar Interdiskont).

Podelitev - absolutna kategorija

Vsi najboljši v posameznih kategorijah so tudi tokrat prejeli lepe pokale in praktične nagrade namiznoteniške znamke andro. Prav vsi nastopajoči pa so domov iz Luč odnesli nove izkušnje, spomine in dodatno motivacijo za prihajajoče namiznoteniške treninge.

Starejše objave
Novejše objave
Zapri (esc)

NTK Savinja novice in ugodnosti

Si želite biti na tekočem z ugodnostmi in novostmi v NTK Savinja?

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Išči

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna
Nakupuj