Preskoči do vsebine

POLETNI KAMP PLANICA 2024 - več info in prijava

30. KAJUHOV MEMORIAL - nova odličja za NTK Savinja

30. KAJUHOV MEMORIAL - nova odličja za NTK Savinja

V soboto in nedeljo, 25.9.2021 in 26.9.2021, je v Ljubljani potekal 30. Kajuhov memorial. Mednarodnega turnirja z množično zasedbo se je udeležilo tudi 17 mladih igralcev Namiznoteniškega kluba Savinja: Bine Žličar, Urban Zavasnik, Aljaž Brezovnik, Aleks Koželj, Rene Hedl, Aljaž Marčeta, Luka Pšenič, Tej Zupanec, Nejc Zavasnik, Gašper Srebočan Čebela, Tomaž Pertovt, Miha Fatur, Brin Kunstelj, Brin Vovk Petrovski, Matic Čopar, Domen Hohnjec in Dejan Jovanović.

Klubski igralci so nastopali v različnih starostnih kategorijah. Tako so se tokrat pomerili z nasprotniki iz Slovenije, Italije in Francije med mlajšimi kadeti, kadeti, mladinci in tudi v absolutni kategoriji članov.

V kategoriji mlajših kadetov (letniki 2008 in mlajši) so v ekipni konkurenci vse tri ekipe NTK Savinja (Aleks Koželj in Aljaž Brezovnik, Rene Hedl in Aljaž Marčeta ter Urban Zavasnik in Bine Žličar) osvojile končno 5. do 8. mesto.

V kategoriji kadetov (letniki 2006 in mlajši) sta se v ekipnem delu tekmovanja prav tako do četrtfinala prebili dve ekipi NTK Savinja (Tomaž Pertovt in Gašper Srebočan Čebela ter Tej Zupanec in Nejc Zavasnik). V posamični kategoriji je enak rezultat (5. - 8. mesto) uspel Mihu Faturju, ki je moral šele v četrtfinalu premoč priznati kasnejšemu zmagovalcu, Mihu Podobniku.

Tomaž Pertovt NTK Savinja

V kategoriji mladincev (letniki 2002 in mlajši) je v ekipnem delu tekmovanja izjemen dosežek uspel ekipi NTK Savinja I. v postavi Brin Vovk Petrovski in Matic Čopar. Fanta sta v konkurenci tudi 3 oz. 4 leta starejših tekmecev uspela ugnati vse nasprotnike in tako osvojila končno 1. mesto. Našemu igralcu Brinu Vovku Petrovskemu je na poti do zmagoslavja v finalnem dvoboju uspel še prav poseben dosežek. Brin je namreč prvič na 19 medsebojnih tekmah premagal najboljšega slovenskega igralca v mlajših starostnih kategorijah zadnjih let, Miha Podobnika. Ob tem uspehu Brina in Matica, sta 5. - 8. mesto v ekipni kategoriji osvojila Domen Hohnjec in Dejan Jovanović.

Ekipno mladici zmaga NTK Savinja

Naši štirje mladinci so v posamični kategoriji nastopili v absolutni članski konkurenci. Ponovno je odličen dosežek uspel Brinu Vovku Petrovskemu, ki je šele v finalu doživel prvi poraz v letošnji sezoni na domačem prizorišču in tako osvojil končno 2. mesto. V finalu je bil po zmagi s 3:2 uspešnejši izkušen prvoligaški igralec Andraž Novak. Lep dosežek so z uvrstitvijo v četrtfinale dosegli tudi ostali trije igralci NTK Savinja (Domen Hohnjec, Matic Čopar in Dejan Jovanović).

Člani posamezno

Starejše objave
Novejše objave
Zapri (esc)

NTK Savinja novice in ugodnosti

Si želite biti na tekočem z ugodnostmi in novostmi v NTK Savinja?

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Išči

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna
Nakupuj